Skip to Content

DE 3E EDITIE VAN DE #STMNTSUMMIT! DIT WAS EEN EVENEMENT VOOR GROOMING EN EDUCATIE MET ABSOLUTE GROOTMEESTERS AAN HET WERK - VAN EEN IN SAMENWERKING ONTWIKKELD MERK DAT ALTIJD VERDER GAAT DAN HET PRODUCT. DIT INSPIRERENDE, MEESLEPENDE EN HANDS-ON EVENEMENT VOND PLAATS IN JUNI 2023 IN HAMBURG, DUITSLAND.

GEHOST DOOR INDUSTRY ICON KEVIN LUCHMUN - WIE EEN BEKROONDE, IN LONDEN GEVESTIGDE BARBER, HERENSTYLIST EN FOTOGRAAF IS- LEIDDE HET PUBLIEK LANGS EEN HELE REEKS LEERZAME EN INSPIRERENDE ERVARINGEN, WAARONDER:

  • TIKTOK INZETTEN BINNEN DE BARBERBRANCHE, MET GASTSPREKER DENIZ ANIC
  • PANELDISCUSSIE OVER VROUWELIJKE STEMMEN BINNEN DE INDUSTRIE, MET BEKENDE BARBERS CAT EN KLAUDIA
  • EEN SPECIALE DEMONSTRATIE VAN HAIR ARTIST KEVIN BOON MET ZIJN 'UNDERWATER' SHOW
  • INTRODUCTIES VAN DE NIEUWSTE STMNT VERZORGINGSPRODUCTEN VAN ELK VAN ONZE STMNT CREATORS, JULIUS ARRIOLA AKA JULIUS CVESAR, SOFIE POK AKA STAYGOLD EN MIGUEL GUTIERREZ AKA NOMAD BARBER
  • INTERPRETATIES VAN DE NIEUWSTE STMNT LOOKS, LIVE GESTYLED OP HET PODIUM

WHAT DOES BARBERING MEAN TO YOU?

DIT WAS DE FOCUS VOOR DE #STMNTSUMMIT 2023, WAAR DE COMMUNITY TREFWOORDEN EN VERHALEN DEELDE OVER WAT BARBERING/HET KAPPERSVAK VOOR HEN BETEKENT. ALLES WERD VASTGELEGD DOOR URBAN ARTIST VIDAM VIA EEN GRAFISCHE OPNAME DIE EVOLUEERDE NAARMATE HET EVENEMENT VORDERDE. DIT SPANNENDE CONCEPT PRESENTEERT DE VOLGENDE STMNT ARTIST EDITION PROMOTION EN BRENGT EEN TOTAAL UNIEK, GEZAMENLIJK GECREËERD ONTWERP TOT LEVEN.

FOCUS. CUT. COLLABORATE. CONNECT

DE #STMNTSUMMIT TOONDE WERELDWIJDE BARBER- EN FASHION TRENDS SAMEN MET DE HIGH-PERFORMING KRACHT ACHTER STMNT GROOMING GOODS. ONDER LEIDING VAN ONZE GLOBAL STMNT CREATORS PRESENTEERDEN ZE ELK EEN OPVALLENDE LOOK EN BESPRAKEN ZE HET GEBRUIK VAN DE NIEUWSTE STMNT VERZORGINGS- EN STYLINGPRODUCTEN. VOOR JULIUS CVESAR GAAT HET EROM REKENING TE HOUDEN MET DE ALGEHELE LEVENSSTIJL EN VERPLICHTINGEN AAN HET HAAR VAN DE KLANT. VOOR STAYGOLD GAAT HET OM DE MOGELIJKHEID OM DE PRODUCTEN AAN TE PASSEN AAN ELK INDIVIDU EN ZIJN OF HAAR LOOK. VOOR NOMAD BARBER GAAT HET OM DE AUTHENTICITEIT VAN DE PERSOON.

“STMNT IS EEN LIFESTYLEMERK, GEVORMD VANUIT DE COMMUNITY, VAN BARBERS VOOR BARBERS. WE GRIJPEN DEZE JAARLIJKSE GELEGENHEID ALTIJD AAN OM DE NIEUWSTE TRENDS TE LATEN ZIEN.'”

- BERNHARD KOELBL, GLOBAL HEAD OF EDUCATION

DEZE MEESLEPENDE PRESENTATIES STIMULEERDEN DE INPUT VAN DE COMMUNITY EN DE DRIVE ACHTER STMNT GROOMING GOODS, EN BENADRUKTEN DAT STMNT EEN MERK IS DAT ALTIJD VERDER GAAT DAN HET PRODUCT. ZE INSPIREREN CREATIVITEIT TERWIJL HET DOMINO-EFFECT VAN MODERNE VERZORGING OVER DE HELE WERELD VOELBAAR BLIJFT.

GOOD TIMES. TEAMWORK. EPIC SKILLS

EDUCATIE EN SAMENWERKING STAAN BIJ ONS CENTRAAL. NADAT ALLE INSPIRATIE EN CREATIVITEIT WAS GEABSORBEERD, WERD DAG TWEE VAN DE #STMNTSUMMIT OVERGEDRAGEN AAN DE COMMUNITY VOOR EEN LIVE WORKSHOP, GECENTREERD ROND DE NIEUWSTE KAPPERSTECHNIEKEN EN NATUURLIJK CONTENTCREATIE.

DE LOKALE STMNT-AMBASSADEURS WERKTEN IN TEAMS VAN TWEE OM HUN MODEL EEN ICONISCHE TOTAL LOOK TE GEVEN. ZE MAAKTEN DAARBIJ GEBRUIK VAN HET VOLLEDIGE STMNT GROOMING GOODS-ASSORTIMENT, DAT NU IS AANGEVULD MET DE STMNT GELDEFINITION SPRAY EN CURL CREAM.

NADAT DE ENERGIEKE LOOKS WAREN GECREËERD, WERD ALLES VASTGELEGD TIJDENS EEN HOOGWAARDIGE EDITORIAL EN TIKTOK-SHOOT WAARIN DE MODELLEN ECHT TOT LEVEN KWAMEN EN HUN UNIEKE PERSOONLIJKHEDEN UITSTRAALDEN, MET EEN STMNT-MAKENDE TWIST. OMDAT HET EEN WERELDWIJD MERK IS, MET AMBASSADEURS EN MODELLEN VAN OVER DE HELE WERELD, WAREN DE UITEINDELIJKE LOOKS DIVERS - WAARBIJ DE HOOGWAARDIGE FORMULES VAN STMNT GROOMING GOODS PERFECT NAAR VOREN KWAMEN BIJ VERSCHILLENDE HAARTEXTUREN.

CHECK ONZE FOTOGALLERIJ VAN HET EVENT EN FEEL INSPIRED TO #MAKEYOURSTMNT

#STMNTSUMMIT LIVE SESSIES, BACKSTAGE GEHEIMEN, DIGITALE VERHALEN NU BESCHIKBAAR:

VOEL JE GEÏNSPIREERD OM DOOR MIDDEL ONLINE EDUCATIE JOUW GROOMING VAARDIGHEDEN VERDER TE ONTWIKKELEN. ER WERDEN VERSCHILLENDE INSPIRERENDE MOMENTEN VASTGELEGD EN LIVE GEDEELD VIA INSTAGRAM OM DE COMMUNITY EEN INDRUK TE GEVEN VAN HET #STMNTSUMMIT-EVENEMENT VAN DIT JAAR. KOM IN CONTACT MET DE COMMUNITY EN BEKIJK DE LIVE SESSIES OPNIEUW VIA @STMNTGROOMING - BEKIJK DE LAATSTE HOOGTEPUNTEN VAN VERHALEN BOVENAAN ONZE INSTAGRAM-PAGINA!

Julius CvesarStay GoldNomad BarberKevin LuchmunKevin BoonKlaudia CiesielskaKatharina Bullach AKA Cat

#MAKEYOURSTMNT
EDUCATIE