Skip to Content


WELKOM BIJ DE LANGVERWACHTE 2E EDITIE VAN DE #STMNTSUMMIT. DIT EVENEMENT VOND PLAATS IN JUNI 2022 IN DE BRUISENDE STAD BERLIJN EN BOOD HET LANGVERWACHTE FACE-TO-FACE CONTACT EN EEN PROFESSIONELE UITWISSELING VAN VAKMANSCHAP EN KENNIS BINNEN DE KAPPERSWERELD. DEZE UITERST LEERZAME ERVARING ZAT BOORDEVOL INSPIRATIE, FEEST EN CREATIEVE, LOOK & LEARN EDUCATIE EN INSPIRATIE.

"DE #STMNTSUMMIT HEEFT ZICHZELF ECHT GEPOSITIONEERD ALS EEN JAARLIJKS EVENEMENT BINNEN DE KALENDER VAN DE HAARINDUSTRIE EN IK BEN TROTS OP ONS TEAM DAT ONVERMOEIBAAR HEEFT GEWERKT OM EEN ERVARING TE CREËREN DIE VOLDOET AAN DE WENSEN VAN DE STEEDS GROTER WORDENDE COMMUNITY."

  BERNHARD KOELBL, GLOBAL HEAD OF EDUCATION

EEN WERELDWIJDE VIERING VAN MODERNE GROOMING:

DE #STMNTSUMMIT WERD BIJGEWOOND DOOR ONZE STMNT CREATORS, EXPERTS UIT DE BRANCHE EN GASTSPREKERS VAN EEN ZEER INSPIREREND BERLIJNS STREET ART-COLLECTIEF, EN LIET HET VOLLEDIGE BEREIK ZIEN VAN WAT STMNT GROOMING GOODS TE BIEDEN HEEFT AAN KAPPERS, BARBIERS EN HUN KLANTEN. VAN INSPIRATIE EN INNOVATIE TOT EDUCATIE EN ZAKELIJKE EXPERTISE, DE LAATSTE MODETRENDS EN INZICHTEN UIT DE INDUSTRIE WERDEN BESPROKEN OM DE COMMUNITY EEN ESSENTIEEL INZICHT TE GEVEN IN DE HEDENDAAGSE WERELD VAN GROOMING.

THAT'S A WRAP!

NA HET HANDS-ON GEDEELTE EN HET BESTUDEREN VAN DE NIEUWSTE TECHNIEKEN, WERD HET PUBLIEK UITGENODIGD IN MIGUEL'S BARBERSHOP - NOMAD BARBER - IN KREUZBERG, EEN STADSWIJK IN HET HART VAN BERLIJN. DEZE RUIMTE WAS DE PERFECTE OMGEVING VOOR DE COMMUNITY OM TE RELAXEN EN TE NETWERKEN SAMEN MET ONS GETALENTEERDE TRIO VAN STMNT CREATORS EN GASTSPREKERS.

#STMNTSUMMIT biedt de PERFECTE COMBINATIE VAN BOEIENDE LIVE SESSIES, BACKSTAGE & DIGITAL

DIT BETEKENT DAT ZELFS ALS JE HET EVENEMENT NIET HEBT BIJGEWOOND, ALLE CREATIVITEIT EN TECHNIEKEN VOOR JE KLAAR STAAN OM VAN TE GENIETEN VIA EDUCATIE OP AFSTAND. EEN VERSCHEIDENHEID AAN INSPIRERENDE MOMENTEN WERDEN OOK VASTGELEGD EN LIVE GEDEELD VIA INSTAGRAM OM DE COMMUNITY EEN VOORPROEFJE TE GEVEN VAN ALLES WAT DE #STMNTSUMMIT TE BIEDEN HEEFT; BLIJF IN CONTACT MET DE COMMUNITY EN HERBEKIJK DE LIVE SESSIES VIA @STMNTGROOMING - SCROLL GEWOON DOOR DE HOOGTEPUNTEN VAN DE VERHALEN DIE BOVENAAN ONZE INSTAGRAMPAGINA ZIJN OPGESLAGEN!

You need to accept cookies to play this video

BEKIJK DE #STMNTSUMMIT SHOWREEL!

STMNT GAAT VERDER DAN HET PRODUCT. HET IS EEN LEVENSSTIJL.

NEEMT U MEE ACHTER DE SCHERMEN EN GEEFT U ENKELE BACKSTAGE-IMPRESSIES VAN DE #STMNTSUMMIT

You need to accept cookies to play this video

VERBETER JOUW SKILLS MET ALLE DETAILS VAN HET EVENEMENT SAMENGEVAT IN EEN LOOK & LEARN WEBINAR, KLAAR VOOR JOU OM DE VOLLEDIGE LOOK ONDER DE LOEP TE NEMEN! DOE MEE MET DE MOVERS & SHAKERS EN KOM IN CONTACT MET DE STMNT COMMUNITY OP INSTAGRAM, @STMNTGROOMING.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM INNOVATIEVE KAPSELS & STIJLEN IN JE SHOP OF SALON TE INTRODUCEREN? LAAT JE INSPIREREN DOOR DRIE UNIEKE LOOKS, ELK GEMAAKT DOOR DE STMNT GLOBAL CREATORS OM DE LAATSTE TRENDS IN BEELD TE BRENGEN.

JULIUS‘ LOOK:

#NEONOSTALGIA

VOORDAT
PRODUCT KEUZE:
LAATSTE KIJK

SOFIE'S LOOK:

#HEARTTHROB

VOORDAT
PRODUCT KEUZE:
LAATSTE KIJK

MIGUEL'S LOOK:

#URBANEDGE

VOORDAT
PRODUCT KEUZE:
LAATSTE KIJK
#MAKEYOURSTMNT
EDUCATIE