Skip to Content

ARTIST PROMOTION 2023:
STMNT X VIDAM COMMUNITY EDITION

STMNT IS EEN MERK DAT VERDER GAAT DAN HET PRODUCT. EEN MERK MET EEN DOEL. WE ZIJN EEN COMMUNITY DIE OPKOMT VOOR WAAR WE IN GELOVEN. DIT IS PRECIES WAAROM WE JE DE ARTIST PROMOTION 2023 PRESENTEREN, WAARIN WE ONZE KRACHTEN BUNDELEN MET VIDAM EN DE STMNT-COMMUNITY.

EEN ECHTE CO-CREATIE!

What does barbering mean to you? Als antwoord op deze vraag deelde de STMNT community hun gedachten en ideeën over dit onderwerp. VIDAM vertaalde deze ideeën vervolgens naar kunst, wat resulteerde in een gezamenlijk ontwerp. Een ontwerp dat op een creatieve manier weergeeft wat het barbervak betekent voor elke deelnemer, waarbij de fantasierijke interpretatie van de kunstenaar in het uiteindelijke kunstwerk tot uiting komt.

OVER VIDAM

VIDAM (@vidamstudio) is een in Berlijn gevestigde Hongaarse illustrator en kunstenaar die lid is van het internationale straatkunstcollectief THE WEIRD.

VIDAM heeft zijn eigen eye-catching stijl ontwikkeld, die hij speels "kubistisch popsurrealisme" noemt, waarbij het onderwerp van zijn werk voornamelijk geïllustreerde ervaringen uit zijn eigen leven zijn."

"HET BARBIERSVAK IS MIJN VERBINDING MET KUNST GEWEEST. HET WAS VOOR MIJ EEN MANIER OM TE VINDEN WIE IK WILDE ZIJN EN STELDE ME IN STAAT OM MIJN STEM TE VINDEN TOEN IK DIE NOG NIET HAD."

– Sofie (@staygold31)

"BARBIER ZIJN BETEKENT EXPRESSIE. HET IS EEN EXPRESSIE VAN MIJN KUNST EN PERSOONLIJKHEID."

– Attila (@attila.can)

"BARBERING BETEKENT DELEN, NIET ALLEEN KENNIS MAAR OOK DE UPS EN DOWNS. WE KUNNEN EEN COMMUNITY ZIJN DIE ELKAAR NAAR HET VOLGENDE NIVEAU BOUWT."

– Bendotti (@bendottibarbershop)

#MAKEYOURSTMNT
EDUCATIE