AKKOORDVERKLARING

 Ik ga ermee akkoord dat [Henkel] en Henkel AG & Co. KGaA, Henkelstrasse 67, 40589 Düsseldorf, Duitsland (beide samen "Henkel") mijn contactgegevens mogen verwerken die ik mogelijk aan Henkel heb verstrekt, de inhoud en omstandigheden van mijn elektronische communicatie met Henkel, zoals contactformulieren of e-mail, mijn gebruik van Henkel-websites, gegevens over mijn deelname aan Henkel's online trainingen, activiteiten op Henkel's Social Media-sites (in blogs, Facebook Fanpages enz.) voor reclamedoeleinden (per post, in de browser, in de app en zoals hieronder gespecificeerd als u een aanvullende toestemming geeft), technisch advies geven zoals het gebruik van producten of technologieën, marktonderzoek en het aanbieden van onlinediensten zoals eLearning, communicatie via webinars met betrekking tot evenementen waarin enquêtes worden gehouden.
Om de geselecteerde doeleinden te bereiken, kan Henkel de hierboven vermelde gegevens combineren met andere gegevens die Henkel mogelijk, en legaal, over u heeft verzameld, bijvoorbeeld via loterijen of andere websiteactiviteiten, en de gegevens analyseren om relevante reclamemaatregelen te bepalen en ik ga ermee akkoord dat Henkel mijn gegevens kan doorsturen.
Ik ga er verder mee akkoord dat Henkel contact met mij kan opnemen om mij te informeren over producten en diensten en andere aanbiedingen van Henkels Beauty Care Range van het merk STMNT Grooming Goods via elektronische post (e-mail, sms, mms, instant message); telefoon.


Voor meer informatie over hoe Henkel uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij u naar de Gegevensbeschermingsverklaring.
Ik kan mijn toestemming te allen tijde met ingang van de toekomst intrekken door op de desbetreffende hyperlink te klikken in de e-mail waarin mijn toestemming wordt bevestigd of in de verklaring inzake gegevensbescherming.
De intrekking van de toestemming heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming vóór de intrekking.