DOWNLOAD DE EDUCATIE BROCHURE

WIL JE GEÏNSPIREERD BLIJVEN OP HET GEBIED VAN MODERN GROOMING? WIJ HEBBEN HET VOLLEDIGE EDUCATIE OVERZICHT VAN STMNT X BARBER SCHOOL VOOR JE BESCHIKAAR.

DOWNLOAD HIER DE CURSUS BROCHURE.

 

STMNT GROOMING X BARBER SCHOOL EDUCATIE

ALLE INTERNATIONALE KENNIS EN VAKMANSCHAP OP HET GEBIED VAN GROOMING WORDEN SAMENGEBRACHT IN EEN UNIEKE SAMENWERKING TUSSEN STMNT EN BARBER SCHOOL. WIL JE MEEGENOMEN WORDEN IN DE NIEUWE STANDAARD VAN MODERN GROOMING? BOEK DAN HIER DE EDUCATIE.
klik hier om je in te schrijven

ACHTER HET MERK

Met een echt gezamenlijke aanpak hebben we een merk gevormd dat verder gaat dan het product. Een merk met een doel. Dit is ons statement…

STMNT CARE

Ontdek de veelzijdige, 5-delige line-up die is ontworpen om het perfecte canvas voor styling te creëren - of je nu in een salon, kapperszaak of thuis bent.

JULIUS CVESAR‘S STMNT

signature
@juliuscaesar

ONTMOET JULIUS CVESAR

"Grootheid komt voort uit je overtuigingen."

- JULIUS CVESAR: Session Barber, Platformtrainer & Creatief Directeur

 

JULIUS CVESAR‘S STYLING COLLECTIE

"Glanzend, mat en alles daartussenin; ik heb mijn collectie ontwikkeld om veelzijdige prestaties te leveren, of je nu achter de stoel zit of sessie styling doet."

- JULIUS CVESAR

STAYGOLD’S STMNT

signature
@staygold31

ONTMOET STAYGOLD

"Er is zoveel dat we kunnen doen in een vrije-vorm kunst zoals barbering. Het heeft me op zoveel manieren geholpen om me te verheffen, omdat ik me verbonden heb met verschillende mensen en inspiratie uit de hele wereld."

- STAYGOLD: Bekroonde Barber, Educator & Content creator

STAYGOLD’S COLLECTIE

"Mijn toewijding aan persoonlijke groei en technische perfectie wordt weerspiegeld in mijn formules, elk met unieke kwaliteiten; poeders, vezels en transformerende texturen."

- STAYGOLD

NOMAD BARBER’S STMNT

signature
@nomadbarber

ONTMOET NOMAD BARBER

" Het reizen over de hele wereld inspireert me in mijn ambacht en creatie. Omhels het onbekende en laat de reis een deel van je worden."

– NOMAD BARBER: Reizende Kapper, Fotograaf & Filmmaker

NOMAD BARBER'S COLLECTION

"Mijn wereldwijde perspectief heeft me in staat gesteld om een reeks klassieke producten te perfectioneren; een spray, pommade en klei, geüpgraded voor de hedendaagse verzorgingsbehoeften."

- NOMAD BARBER