EEN WERELDWIJDE VIERING VAN MODERNE GROOMING!

DE #STMNTSUMMIT LEEK WEL EEN ONTMOETING VOOR DE COOLSTE FAMILIE REÜNIE OOIT! GELIJKTIJDIG GEHOUDEN IN TWEE WERELDSTEDEN - HAMBURG EN LA - WAS DIT INTERNATIONALE EVENEMENT EEN PRIMEUR VOOR STMNT GROOMING GOODS; CO-CREATIE IN REAL TIME OM ZOWEL DE GLOBAL CREATOR SQUAD ALS DE BREDERE STMNT COMMUNITY SAMEN TE BRENGEN DOOR EEN MIX VAN MEESLEPENDE LIVE SESSIES EN LOOK & LEARN CONTENT.

GEVOED DOOR DE KENNIS EN VAKMANSCHAP VAN DE PIONIERS VAN HET MODERNE KAPPERSVAK, GESTEUND DOOR TOONAANGEVENDE EDUCATORS UIT DE INDUSTRIE - BERNHARD KOELBL, GLOBAL HEAD OF EDUCATION EN MISSY CROQUART, DIRECTOR OF EDUCATION US - LEIDT STMNT EDUCATIE DE WEG IN PROFESSIONELE TRAINING VOOR KAPPERS EN BARBIERS OVER DE HELE WERELD.

Tijdens het evenement kwamen de STMNT Global Creators - Julius Arriola AKA Julius Cvesar, Sofie Pok AKA Staygold en Miguel Gutierrez AKA Nomad Barber- samen om nieuwe manieren te onthullen waarmee jij je statement kunt maken.

Dit getalenteerde trio demonstreerde ware vakmanschap op het podium door middel van Look & Learn prestaties. Ze deelden hun gewilde educatieve kennis en insider tips & tricks, waarbij ze de nieuwste kniptechnieken en product hints lieten zien op modellen - waarvan alles opgenomen is voor jouw kijkgemak.

STMNT GAAT VERDER DAN HET PRODUCT. HET IS EEN LEVENSSTIJL.

Naast het trainingsprogramma kun je genieten van motiverende content achter de schermen en krijg je een exclusieve blik op de STMNT trendvoorspelling voor 2022 - en alsof dat nog niet genoeg is, ga je verder dan het product met relevante lifestyle talks van inspirerende gastsprekers om de holistische educatieve ervaring compleet te maken.

Door je volledig onder te dompelen in alles wat de #STMNTSUMMIT te bieden heeft, verkrijg je unieke inzichten in de branche en een diepgaand begrip van STMNT Grooming Goods - en het belangrijkste - het vertrouwen en de vaardigheid om dagelijks jouw STMNT te maken.

You need to accept cookies to play this video

Dus, ben jij klaar om je aan te sluiten bij deze wereldwijde gemeenschap van movers en shakers en te leren hoe jij je game serieus kunt verbeteren? De opgenomen STMNT Look & Learn webinar is nu beschikbaar voor jou om diep in de volledige look create te duiken - van A tot Z!

Connect met de community en herbekijk de inhoud van de live sessie via @STMNTGROOMING op Instagram - scroll door de hoogtepunten van het verhaal die bovenaan de pagina zijn opgeslagen!

LAAT JE INSPIREREN DOOR DRIE VERSCHILLENDE LOOKS, ELK GEMAAKT DOOR DE STMNT GLOBAL CREATORS OM HUN UNIEKE FLAIR IN BEELD TE BRENGEN MET PRODUCTDETAILS, TEXTUUR EN LIFESTYLE ASPECTEN DIE ZIJN ONTWORPEN OM TE MOTIVEREN.

MIGUEL‘S LOOK:

#TEXTUREDFRINGE

VOOR
PRODUCT KEUZE:
FINAL LOOK

JULIUS‘ LOOK:

#THESHULLET

VOOR
PRODUCT KEUZE:
FINAL LOOK

SOFIE‘S LOOK:

#SHADOWBRUSHBACK

VOOR
PRODUCT KEUZE:
FINAL LOOK
#MAKEYOURSTMNT
EDUCATIE